Team NewDisc

Vi kan med glæde i stemmen fortælle, at vi nu har fået samlet et stærkt team af discgolf spillere som er sponsoreret af NewDisc.

Disse spiller vil i kunne komme til at møde på de danske baner (nok mest i det nordjyske) samt til diverse turneringer rundt omkring. Deres tasker bærer præg af MVP og Axiom disc, men de vil også have mulighed for at spille med andre disc mærker.

Vi giver her en lille profil af spillerne.

Tim Terkelsen
PDGA# 264456


Tim startede med at spille i efteråret 2022. Det var en meget langsom start, hvor han egentligt kun var med, for at være sammen med de andre skønne mennesker fra NewDisc. 
Langsomt er det blevet oftere og oftere, og nu står han på (og udenfor) fairways ca. 1-2 gange ugentligt.
Han var hurtig til at lære, at hyzerflippe sine kast, så de røg rimeligt langt af en nybegynder. Det svære har været, at ramme i den rigtige retning, samt når vi kommer tættere på kurven. Det tætte spil omkring kurven er han begyndt at udvikle på det seneste, og det kan virkelig ses på hans scorecards.

Han er ikke typen der nørder sine kast eller greb. For ham er det vigtigt at bevægelse og greb føles naturligt, så derfor griber og kaster han hurtigt sine discs. Han vil helst have spillet har fart på, da han ellers kan overtænke sine kast. 

In the Bag

Putter/approach:

Midrange:

Fairway driver:

Drivers:

Kasper Levorsen
PDGA# 264574

Kasper er 41 år og bor i Hjørring med sin dejlige familie, kone og to drenge. Han er uddannet pædagog, og arbejder til dagligt på en specialskole.
Når han ikke arbejder bruger han det meste af tiden på discgolf. Han har selvfølgelig hjemmebane på Hjørring banen, men spiller ofte på de andre baner i Nordjylland. (Brønderslev, Vrå og Aalborg)
Han har spillet disc golf siden 2022. 

In the Bag

Putter/approach:

Midrange:

 

Fairway driver:

Distance driver:

Peter Svensson
PDGA # 264573

Peter er 40 år gammel og bor i Frederikshavn. Han arbejder til dagligt som murer. Discgolf er for ham en skøn sport, hvor samværet med gode venner, konkurrence elementet og naturoplevelser kommer fint i spil. Der sker altid noget sjovt og uforudset på en runde. 
Peter vil du ofte kunne møde på banerne i det Nordjyske (Hjørring, Brønderslev, Vrå og Aalborg)

In the Bag

Putter/approach:

Midrange:

Fairway drivers:

Drivers:

 

Martin Terkelsen

PDGA #264775

Martin Terkelsen

Martin er 47 år gammel og har nydt at spille discgolf siden efteråret 2021. Som tidligere basketball spiller har han endelig fundet en aktivitet som er mega sjov og som den gamle krop ikke går helt i stykker af.

Hans forhånd dominerer hans spil og kaster op til 110 meter. Han er dygtig i hans approach kast mellem 30 - 60 meter. Som han selv siger: Resten skal jeg øve mig på. Han har også lidt svært ved de meget lige tunnelshots.
Martin spiller så snart han kan, og findes ofte på banerne i det Nordjyske (Hjørring, Vrå, Brønderslev og Aalborg) Dog har han fundet en favoritbane allerlængst fra hjemmet; Banen på Bornholm. 

In the Bag (Blandet bag)

Putter/approach:

Midrange:

Fairway driver:

 

Distance driver:

Opvarmning med Glitch i Neutron Soft