Philip og Christian

Det er os!

Vi har glædet os til dette. Vi har arbejdet hårdt på, at dette projekt skulle blive til virkelighed. Men når, som vi, har en brændende passion for noget, så kan alting lade sig gøre.
Vi har valgt at være forhandler af MVP og deres søsterselskab Axiom. En af de største faktorer for MVP produkter er grundet de veludviklede discs. De er klart de disc´s som er mest underbygget af videnskab. Samtidig synes vi, at det er de disc´s, som vi har det bedste grib i. Det giver en oplevelse af tilfredsstillelse når discen ryger ud af hånden og flyver derhen, hvor den var tiltænkt.

Med godt humør og glæde, vil vi gøre vores bedste for, at sporten spredes i Danmark. Vi har begge spillet siden 2021, hvor vi i Corona tiden skulle finde noget spændende at lave. 

Vi spiller ofte, og da vi er fra Aarhus området er vi tit at finde i Tilst, Skanderborg, Silkeborg og Malling. Det er baner som har meget at byde på og vi finder det meget spændende at prøve noget forskelligt.

Her er lidt om os og hvordan vi blev bidt af sporten.

Philip (PDGA # 226649)

Jeg elsker den her sport. Som tidligere QB i Amerikansk fodbold var der meget jeg kunne bringe over i denne sport.  I disc golf giver det så meget mening for mig, at jeg kommer ud i naturen, samtidig med at jeg kan dyrke en sport, hvor finesse og timing betyder meget.

Rent disc golf mæssigt, så er jeg nok lidt af en power player. Jeg startede min karriere med KUN drivers. Også som putter. Christian sagde dog til mig, at det kunne være, jeg skulle få lidt flere nuancer i mit spil, og han viste mig hvad en mid, fairway og putter kunne. Og jeg måtte give mig. Og på den måde fandt jeg mange nye muligheder i spillet. 

I min taske:

Putter:

Midrange:

 

Fairway drivers:

Drivers:

Christian (PDGA# 237413)

 

Jeg blev trukket ind i den her fantastiske sport af Philip. "Jeg keder mig, lav noget med mig" var det han sagde. Herefter viste han mig nogle frisbees som skulle i en kurv og jeg blev straks bidt af det. Efterfølgende må jeg sig, at jeg får det dårligt, hvis der går en uge, uden jeg kan komme ud i skoven og kaste nogle disc´s.

Jeg er ikke en langdistance kaster, men lægger mere vægt på præcision. Derfor finder jeg tit stor glæde ved midrange og fairway drivers, som jeg kan kontrollerer og få nogle bedre runder på disc golf banen.  

I min taske:

Putter:
Electron Pixel
Eclipse Proxy

Midrange:
Neutron Hex 
Neutron Uplink
Prism Proton Hex
Prism Neutron Pyro

Fairway drivers:
Neutron Crave
Neutron Volt
Neutron Terra
Proton Volt
Prism Neutron Trance

Distance Drivers:
Plasma Inertia
Neutron Fireball
Proton Inertia
Plasma Fireball
Neutron Zenith
Neutron Time-Lapse
N
eutron Wave
Neutron Tesla
Proton Fireball

 

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til de disce vi har i vores tasker. Så skal vi give et så godt svar som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at spørge om andet.

Håber vi ses, på banerne rundt om i Danmark. God Vind!

 Philip & Christian

Kontaktformular