NewDisc Ambassadører

  

NewDisc er stolte af, at kunne præsentere Casper, Jeppe, Emil, Martin, Johan, Joachim som vores ambassadører.

Casper Vinther Frederiksen

Casper

PDGA#173438

Profil

Jeg startede med at spille i foråret 2021. Jeg blev hurtigt bidt af sporten, og ikke mindst det sammenhold som discgolf tilbyder! 
Jeg startede med at spille for hyggens skyld, men er med tiden begyndt at spille flere og flere turneringer, og har i 2023 haft mit første år på den danske tour, som MPO spiller. Desuden havde jeg i år mit første DM, hvor jeg endte med en 13. plads. 
Min spillestil er meget varieret, men har en tendens til at kaste ret overstabile discs, og jeg holder mig ikke tilbage for at smide en forhånd på nogen måde. Det er nok i virkeligheden det kast jeg oftest bruger, hvis hullet tillader det.
Jeg er typen der nørder alle facetter af spillet, for at jeg kan være den bedste version af mig selv. Derudover håber jeg at med MVP og Axiom og holdet omkring New Disc, at jeg kan tage mig selv endnu længere op på ranglisterne.
Trods målet om at blive bedre, så spiller jeg disc golf, fordi det er sjovt, og sætter altid en dyd i at hygge med mine konkurrenter på og imellem runderne.

 

In the bag

Putter/approach

Midrange

Fairway driver

Distance drivers

 Følg også Casper på Instagram: @casper_vinther_frederiksen

 

Jeppe Strange Hansen

Jeppe

PDGA #189619

 

Profil

Mit navn er Jeppe, jeg er 25 år og har spillet discgolf i lidt over 2 år. Jeg arbejder som gymnasielærer på Lyngs Idrætsefterskole og i min fritid dyrker jeg gymnastik og har gået på Rephold i flere år.

Efter jeg så en dag blev introduceret til discgolf af en ven, har jeg været ustyrlig besat af at kaste flyvende tallerkner lige siden.

Jeg elsker at gå ude i skoven og nyde naturen, nørde plastik, snakke om vinkler, teknik og alt imellem.

Jeg har spillet tuneringer i lidt over et år, hvor jeg har spillet nogle få fairwaycup afdelinger i 2022 og så spillede jeg vintertour 22/23.

I 2023 har jeg spillet hele fairwaycup i MA3 og endt med at vinde den samlede turnering. Til Amatør DM endte jeg på en 3. plads.

Hvis jeg skulle fortælle lidt om mit spil, så er jeg nok det man kalder en “flat thrower”. Jeg kan godt lide at kaste disken fladt og lade den gøre arbejdet. Jeg er dog også begyndt at blive bedre venner med hyzerflippet. Min større side er at jeg er god til at kaste straight shots.

Favorit discs er klart neutron Spin, neutron Hex og proton Crave.

In the bag

Putter/approach

Midrange

Fairway driver

Distance drivers

 Følg også Jeppe på Instagram: @jeppestrange

 

 

Emil Mitko Trillingsgaard Stabel

Emil Mitko
PDGA  # 222550

 

Profil

Jeg er tidligere elite håndboldspiller, men har fundet kærligheden til discgolfen. Det skete i 2021 under Corona, og siden har jeg udviklet mine færdigheder inden for discgolf.

Jeg elsker at komme ud i naturen, også når der regner. "Der er findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning".

Jeg vandt Danmarksmesterskabet for hørehæmmede i pargolf og  AM DM 2023 med en samlet score på -6, hvilket jeg er super stolt over. Jeg ønsker at inspirere andre, både med og uden handicap, til at forfølge deres passion for discgolf og styrke fællesskabet omkring sporten. Jeg er stolt over at være ambassadør for NewDisc, både i hverdagen og til kommende turneringer og events.

In the bag


Putter/approach

Midrange:

 • Neutron Runway
 • Paradox
 • Mutant
 • Methhod

Fairway driver:

Distance driver:

  Følg ham også på instagram: @stabeldiscgolf

   

  Martin Torp-Lind

  Ambassadør Martin

  PDGA # 248110

   

  Profil

  Mit navn er Martin og jeg startede med at spille discgolf i sommeren 2021. Til at starte med, var mit spil forhåndsdomineret, hvor kun putting forgik med baghånd. Jeg var hurtigt bidt af spillet og det sociale aspekt som Discgolf byder.

  Dette resulterede i at jeg ved siden af mit eget spil, har deltaget aktivt i klublivet, hvor jeg i dag er en del af Eghjorten Discgolf Klubs Baneudvalg, som vedligeholder samt udvikler banen med ugentligt arbejde. Til dagligt er jeg familiefar til 1, snart 2 sønner og jeg er bosat i Nordsjælland.

  Spillemæssigt har jeg i sæsonen 2023 fundet koden til baghånden, som har rykket på mit spil fra runder sidste år langt over banes par, til nu at spille stabilt omkring banens par. Mit personlige mål for sæsonen 2024 er at gå stabilt 900+ ratede runder.

  In the bag

  Putt & Approch 

  Midrange: 

  Fairway Driver:

  Distance Driver:

  Johan Selander

  PDGA # 225394

   

  Profil

  Jeg har altid dyrket idræt på et højt niveau og er virkeligt blevet interreseret i discgolf og håber kunne spille meget og udvikle mig hele tiden i denne fantastiske sport.

  Jeg har ikke spillet så meget disse vintermåneder og har nu en PDGA ranking på 899 men har som mål at kæmpe mig op til 950 i rating i slutningen af dette år. Jeg håber at det kan hjælpe med lidt mere MVP/Axiom i tasken.

  Jeg har Valbyparken som hjemmebane og spiller absolut mest der. Det er verdens mest spillede bane både 2022 og 2024 så der møder man mange mennesker. Det bliver en god plads at sprede NewDisc 🙂

  Jeg planlægger også at tage til flere turneringer i Danmark, men også i Sverige/Norge hvis det er muligt. 

  In the bag

  Putt & Approch:

  Midrange:

  Fairway Driver:

  Distance Driver:

  Joachim Billund

  Profil

  PDGA #232397

  Hejsa!
  Mit navn er Joachim, jeg er 28 år gammel og ELSKER disc golf.
  Jeg started min "karriere" i coronatiden og har været bidt af sporten lige siden. Jeg er en meget baghånds domineret spiller og kaster gerne det "straight" til understabile.
  Hex´en har jeg længe haft en forkærlighed til og det er oftest den der bliver valgt fra tee. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kaster en forhånd, som jeg rammer omkring 120 meter med.
  Jeg har ambitioner inden for disc golf og derfor er jeg sikker på at NewDisc og holdet bag, vil være med til at gøre drømmen til virkelighed.
  Min rating er lige nu ?!?!, håber dog at ramme 960 rated inden 2024 er slut.

  Selvom ambitionerne er store er det også vigtigt for mig, at have det sjovt mens jeg spiller. Derfor har jeg altid et smil på, støtter op om mine konkurrenter og mig selv under turneringsrunderne.
  Vi ses ude på banerne.

  In the bag

  Putt & approch

  • Electron firm Pixel
  • Neutron Proxy
  • Prism Proton Envy

  Midrange

  • Prism Proton Hex
  • Neutron Hex
  • Prism Neutron Pyro OTB open 2024
  • Proton Tempo OTB open 2024

  Drivers

  • Proton Insanity
  • Neutron Tesla
  • Fission Wave
  • Plasma Zenith
  • Proton Fireball
  • Axiom Time-lapse
  • Neutron Dimension