Ambassadør for NewDisc

NewDisc er stolte af, at kunne præsentere Casper og Jeppe som vores nyeste ambassadør for NewDisc. Herunder kan I se en lille profil af de to, samt hvad de har i taskerne.

Casper Vinter Frederiksen

Casper

PDGA#173438

Profil

Jeg startede med atspille i foråret 2021. Jeg blev hurtigt bidt af sporten, og ikke mindst det sammenhold som disc golf tilbyder! 
Jeg startede med at spille for hyggens skyld, men er med tiden begyndt at spille flere og flere turneringer, og har i 2023 haft mit første år på den danske tour, som MPO spiller. Desuden havde jeg i år mit første DM, hvor jeg endte med en 13. plads. 
Jeg spiller meget varieret i kast typer, men har en tendens til at kaste ret over stabile discs, og jeg holder mig ikke tilbage for at smide en forhånd på nogen måde. Det er nok i virkeligheden det kast jeg oftest bruger hvis hullet tillader det.
Jeg er typen der nørder alle facetter af spillet, for at jeg kan være den bedste version af mig selv, og jeg håber at med MVP og Axiom og holdet omkring New Disc, at jeg kan tage mig selv endnu længere op på ranglisterne.
Trods målet om at blive bedre, så spiller jeg disc golf, fordi det er sjovt, og sætter altid en dyd i at hygge med mine konkollegaer på og imellem runderne.

 

In the bag

Cosmic Neutron Crave
Cosmic Neutron Volt
Prism Plasma Pyro

Eclipse Hex
Eclipse Envy
R2 Neutron Atom
Neutron Watt
Cosmic Neutron Entropy
Proton Deflector
Neutron Tesla
Neutron Fireball
Proton Catalyst
Proton Octane
Proton 
Neutron Energy
Photon Proton 
Neutron Zenith

 

 

Jeppe Strange Hansen

Jeppe

PDGA #189619

 

Profil

Mit navn er Jeppe, jeg er 25 år og har spillet dicgolf i lidt over 2 år. Jeg arbejder som gymnasielærer på Lyngs Idrætsefterskole og i min fritid dyrker jeg gymnastik og har gået på Rephold i flere år.

Efter jeg så en dag blev introduceret til discgolf af en ven, har jeg været ustyrlig besat af at kaste flyvende tallerkner lige siden.

Jeg elsker at gå ude i skoven og nyde naturen, nørde plastik, snakke om vinkler, teknik og alt imellem.

Jeg har spillet tuneringer i lidt over et år, hvor jeg har spillet nogle få fairwaycup afdelinger i 2022 og så spillede jeg vintertour 22/23.

I 2023 har jeg spillet hele fairwaycup i MA3 og endt med at vinde den samlede turnering. Til Amatør DM endte jeg på en 3. plads.

Hvis jeg skulle fortælle lidt om mit spil, så er jeg nok det man kalder en “flat thrower”. Jeg kan godt lide at kaste disken fladt og lade den gøre arbejdet. Jeg er dog også begyndt at blive bedre venner med hyzerflippet. Min større side er at jeg er god til at kaste straight shots.

Favorit discs er klart neutron Spin, neutron Hex og proton Crave.

In the bag

Putter/approach

2x Logic
Neutron Proxy Soft
Neutron Spin
Cosmic Neutron Entropy
Zone
Soft Reko
Glow Reko
Soft Berg
Zone OS

Midrange

Neutron Pyro
Proton Pyro
Neutron Hex
Fission Hex
Eclipse Hex
Neutron Uplink Soft

Fairway driver

Neutron Crave
2x Proton Crave
Proton Insanity
Proton Tesla
Neutron Tesla
Neutron Resistor
Eclipse Resistor
Proton Fireball

Distance drivers

Proton Catalyst
Esp Force
Esp Venom

 

Følg også Jeppe på Instagram: @jeppestrange